Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. Vi förflyttar våra kunder från ett konstaterat nuläge till ett planlagt önskat läge. I den här podden får du veta hur detta går till. 

Vi som medverkar är Mikael Weléen, Cecilia Sandqvist och Elin Malke.

www.greatgroup.se

Greatpodden produceras och programleds av Tomas Tränkner. 

Dec 17, 2020

Elin Larsson gör sin praktik på Great Group. Hon berättar om sina mål och varför försäljning inom B2B är hennes nya fokus. 


Dec 9, 2020

Möt Elin Malke, fotbollskaptenen med en bakgrund från pappersindustrin. Nu jobbar hon med rekrytering och säljutveckling på Great Group. Vi pratar ledarskap, personlig utveckling och att välja sin chef. 


Dec 7, 2020

Den säljare som tror på sin produkt skapar förtroende hos köparen och säljer mer än andra. Cissi Sandqvist och Mikael Weléen pratar om hur du som säljare kan tro på lösningen och det värde du skapar i det du levererar. De pratar också om betydelsen av ledningens mål och onboardingprocessen för nya...


Dec 1, 2020

Att bli en stjärnsäljare är att ta ett steg längre än alla andra. Det handlar om ett förhållningssätt och aktiviteter som tillsammans gör dig till en stjärnsäljare. Mikael Weleen och Cissi Sandqvist ger dig innehållsförteckningen hos en stjärnsäljare, så att du kan starta din resa mot att bli en stjärna.